Nieuwsbrief juli 2024

27 juni, 2024

50ste TENNIS TOUR - DUBBEL T.C. KEERPUNT ’65 EN 7de TENNIS TOUR JUNIOR KEERPUNT ’65

Beste vrienden van Keerpunt,

Deze nieuwsbrief staat bijna volledig in het teken van het 50ste Open Tornooi!

Het aftellen naar het meest spectaculaire evenement op de club is begonnen, en dit jaar wordt een echte feesteditie!
Deelnemers zullen zoals altijd geweldige prijzen kunnen winnen dankzij onze prachtige prijzentafel.

De 50ste editie wordt daarnaast met alle bezoekers gevierd. Elke tornooidag geven we iets weg, met als hoofdprijs een helikoptervlucht op zondag.
Hoe je kan winnen zal duidelijk worden bij de aanvang van het tornooi.

Gelijktijdig laten we de 7de editie van het jeugdtornooi plaatsvinden. We dompelen onze jeugd onder in de geweldige sfeer van het Open Tornooi.

Het Open Tornooi is belangrijk voor onze financiële toekomst. Dankzij deze opbrengsten kunnen we de nodige structurele investeringen in onze club blijven uitvoeren, onze drankprijzen en lidgelden democratisch laag houden, en nieuwe initiatieven realiseren.

Tijdens deze 10 dagen brengen duizenden gasten en spelers een bezoek aan onze mooie club en proberen we ze welkom te doen voelen.

Dubbel mee, en schrijf je in vanaf 05/07/2024. Nodig ook eens vrienden of familie uit tijdens het tornooi. Ze zullen sterk onder de indruk zijn van het tennisniveau en de levendige sfeer.

Om van dit evenement het gekende succes te maken hebben we veel helpende handen nodig. We rekenen daarom massaal op jullie steun.
Schrijf je spontaan in om te helpen tappen, croque monsieurs of frietjes te bakken, of om te koken. We hebben écht iedereen nodig!

Zoals vermeld in het clubreglement “vragen we aan ieder volwassen spelend lid van 18 jaar tot en met 64 jaar om zich tijdens het open tornooi in te schrijven voor een taak zodra de inschrijvingen manueel of digitaal mogelijk zijn”.

Wacht niet tot morgen maar maak snel je engagement duidelijk voor ons.
In het in te vullen bestand is een tabblad voorzien voor elke speeldag. Vul je naam en voornaam in op het tijdslot en taak naar keuze (gearceerde cellen kunnen niet worden ingevuld).

Wie vragen heeft bij de inschrijving kan hiervoor terecht bij Geert.Seghers@campari.com

1ste SENIOR DUBBEL TORNOOI T.C. KEERPUNT’65

Dit jaar organiseren we een eerste senior dubbel tornooi ter ere van de 50ste editie. Het is een reeks buiten criterium die plaats zal vinden tijdens de daluren van ons tornooi, en die de kans geeft aan de meest ervaren spelers (vanaf 55 jaar) uit onze regio om deel te nemen aan een reeks op maat.

Inschrijven kan eveneens vanaf 05/07/2024. Het reglement kan je raadplegen op de website van Tennis Vlaanderen.

SPONSORING

Dat ons tornooi doorheen de jaren is uitgegroeid tot één van de topevenementen op tennisgebied in onze provincie, en ook ver buiten haar grenzen, hoeft niet meer te worden herhaald.

Ook de daarbij horende prijzen die aan de spelers op de finaledag, zondag 11 augustus, worden uitgereikt, genieten ondertussen de nodige faam in de regionale tenniswereld.

Wij doen hiervoor steeds beroep op onze clubleden, sympathisanten en handelaars uit Keerbergen en omstreken om onze prijzentafel samen te stellen.

Ben je zelfstandige en heb je interesse om onze club te sponsoren? Raadpleeg dan hier de nodige sponsorpakketten. Wij zijn als club steeds bereid om pakketten op maat te bespreken.

Heeft u nog vragen hieromtrent, stuur dan zeker een mailtje naar naomi.saviolo@tckeerpunt.be. Meer dan ooit hopen wij op uw gulle steun te kunnen rekenen.

  • Vrijdag 2 augustus: vol au vent met frietjes
  • Zaterdag 3 augustus: kip stroganoff
  • Zondag 4 augustus: hamburger caprese
  • Maandag 5 augustus: spaghetti bolognaise
  • Dinsdag 6 augustus: balletjes in tomatensaus met pomme duchesse
  • Woensdag 7 augustus: paëlla
  • Donderdag 8 augustus: tong meunière met frietjes
  • Vrijdag 9 augustus: mosselen met frietjes
  • Zaterdag 10 augustus: steak met frietjes
  • Zondag 11 augustus: poké bowl

EVENEMENTEN KALENDER 2024

Leer nieuwe mensen kennen, geniet van het clubleven, en werk aan je tennisvaardigheden door deel te nemen aan de evenementen die dit jaar op de kalender staan. Laten we er samen een geweldig seizoen van maken!

Al deze evenementen vinden plaats op de club.

  • 02/08/2024 - 11/08/2024 - 50ste TENNIS TOUR - DUBBEL T.C. KEERPUNT’65
  • 02/08/2024 - 11/08/2024 - 1ste Senior Dubbel Tornooi T.C. Keerpunt '65/ DUBBEL HEREN 55 - De wedstrijden worden betwist in parallel met het 50ste dubbel tornooi van T.C. Keerpunt tijdens de daluren; het laatst mogelijke aanvangsuur tijdens de week is 17h.
  • 05/08/2024 - 11/08/2024 - 7de Tennis tour junior Keerpunt’65
  • 21/09/2024 - Finales clubkampioenschap met BBQ en afterparty

Wil je graag deel uitmaken van onderstaande social media kanalen, druk dan op de volgende links.

We hopen jullie snel te ontmoeten op de tennisbaan of in ons clubhuis.