Nieuwsbrief mei 2024

02 mei, 2024

NIEUWE BESTUURSLEDEN

We zijn erg verheugd om te kunnen aankondigen dat Paul Verschueren, Nick Vermeulen en Matthias Vrancken positief hebben gereageerd op onze oproep om het bestuur te versterken. We zijn ervan overtuigd dat Paul, Nick en Matthias de juiste ingesteldheid en competenties hebben om de verantwoordelijkheid te nemen over respectievelijk infrastructuur, sport en catering.

Aangezien het werk niet kan wachten tot de algemene vergadering van 18 mei, coöpteren we hen, geheel volgens de statuten, in het bestuur, en zal hun mandaat voorgelegd worden aan de algemene vergadering op 18 mei. We wensen hen alvast erg veel plezier en succes met deze nieuwe uitdaging.

ALGEMENE VERGADERING

Ben jij benieuwd naar de financiële cijfers van het afgelopen jaar en wil jij graag op de hoogte zijn van onze toekomstige plannen en ontwikkelingen welkom op onze Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering vindt dit jaar op 18 mei om 18u, voor aanvang van het gezellig samenzijn, op de club plaats. Agenda

  • Activiteitenverslag
  • Goedkeuring jaarrekening
  • Verslag commissarissen
  • Kwijting aan de bestuurders, de commissarissen en de externe accountant
  • Statutaire benoemingen
  • Varia

GEZELLIG SAMENZIJN

18 mei aansluitend op de Algemene Vergadering Laat je verrassen door heerlijke Mexicaanse gerechten en geniet samen van een gezellig samenzijn vol kleur en smaak! Met onze sfeervolle decoratie en muziek kan het helemaal niet meer stuk.

Voor 50,00 EURO, dranken inclusief, beleef je samen met clubleden een onvergetelijke avond.

Er wordt een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voorzien. Wil je er graag bij zijn, inschrijven voor het gezellig samenzijn is verplicht en doe je via de app of de website van Tennis Vlaanderen. Wie moeilijkheden ondervindt bij de inschrijving, kan terecht bij marina.smits@tckeerpunt.be

BARDIENST 2024

Het is fantastisch om te zien dat zoveel van jullie zich willen inzetten om onze club draaiende te houden en de gezelligheid en de sfeer te bevorderen. Dankzij jullie inzet kunnen wij onze activiteiten blijven organiseren en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in onze club.

Ben jij benieuwd met wie en wanneer jij je hebt geëngageerd? Surf dan naar de website van TC Keerpunt en raadpleeg de planning van 2024.

START 2 TENNIS

In april organiseerden we de eerste S2T reeks van het jaar en we konden onmiddellijk spreken van een succes!

Wens jij ook zoals onze starters van april kennis te maken met tennis en ondergedompeld te worden in de leuke sfeer van onze club?

Schrijf dan nu in voor onze tweede S2T-reeks van juni via deze link

Gedurende drie avonden (maandag - woensdag - vrijdag), telkens van 19 - 21u, zal het trainersteam je de basisknepen van het vak leren en dit op een leuke manier met de nodige ontspanning achteraf aan de bar.

INTERCLUB JEUGD EN VOLWASSENEN/SPORTTEAM

Afgelopen maand is het startschot gegeven voor het nieuwe interclub seizoen. Onze ploegen trotseerden het slechte weer, maar beterschap is op komst - en dan hopen we met onderstaande initiatieven ook dit seizoen weer de sfeer te creëren op interclub dagen waarvoor onze club bekend staat. Hou voor updates en meer informatie steeds onze communicatie en socials in de gaten!

  • 05/05/2024 - Super Sunday Brunch vanaf 10u Maar liefst vijf ploegen spelen die dag thuis, waaronder onze eerste ploeg. We bieden een brunch aan tussen 10:00 en 12:00 en hopen zoveel mogelijk supporters te verwelkomen. Kostprijs €10 (incl. glaasje cava of fruitsap), in te schrijven via Tennis Vlaanderen.

  • 10/05/2024 - Afterwork vanaf 18u Twee interclubploegen spelen hun ontmoetingen voortaan op vrijdagavond, op vrijdag 10 mei organiseren we een eerste gezellige after work en worden er cocktails aangeboden. Ideaal om de werkweek af te sluiten!

  • 19/05/2024: Super Sunday Cava & Croquettes vanaf 11u30 Een tweede overvolle zondag van dit seizoen, waar we de spelers en supporters een extraatje aanbieden door een heuse ‘croquettes’ stand te voorzien. Kroketjes allerhande en een glaasje bubbels - ideaal langs de zijlijn of op ons terras onder de platanen.

  • 24/05/2024: Afterwork vanaf 18u Zelfde concept als op 10/05, met een nieuwe cocktail! Naast de initiatieven rond interclub - en het gezellig samen zijn (zie hierboven) staan er nog een aantal leuke activiteiten voor de deur.

  • 08/05/2024: Retro Night & Party vanaf 19u30 Schrijf gratis je in voor de Retro Night (en party!) op 08/05 via Tennis Vlaanderen en vergezel ons tijdens een avond vol nostalgie. We spelen met houten rackets voorzien door de club, gevolgd door de hits van toen!

  • 23/06/2024: Funday & Familiedag Een dag vol plezier voor jong en oud. Meer info volgt snel via de gekende kanalen. Voor een volledig overzicht, check zeker de activiteitenkalender onderaan deze nieuwsbrief.

PASMOMENT CLUBKLEDIJ 11 MEI 2024

We plannen op zaterdag 11 mei van 13u - 14u30 een pasmoment voor onze leuke clubkledij van dit seizoen.

De levertermijn bedraagt maximum 3 weken.

Wens je dus ook een nieuwe hoodie, polo, topje, rokje of short? Kom dan op zaterdag 11 mei naar de club en bestel jouw nieuwe outfit!

PADELVELDEN

Na overleg met de gemeente zijn we tot de conclusie gekomen dat padel velden aanleggen op het grasveld achter de parking, vergunningstechnisch niet mogelijk is. Deze locatie is niet ingetekend als recreatiegebied. Een nieuw RUP (Ruimtelijk Uitvoeringsplan) moet hiervoor worden opgesteld en goedgekeurd. Aangezien de doorlooptijd van een nieuw RUP minimaal 2,5 jaar bedraagt, hebben we onze plannen voor padelvelden voorlopig aan de kant geschoven en starten we de RUP procedure niet op.

EVENEMENTEN KALENDER 2024

Leer nieuwe mensen kennen, geniet van het clubleven, en werk aan je tennisvaardigheden door deel te nemen aan de evenementen die dit jaar op de kalender staan. Laten we er samen een geweldig seizoen van maken!

De evenementen vinden plaats op de club.

  • 05/05/2024 Inschrijven - Super Sunday presents Brunch
  • 08/05/2024 Inschrijven - Retro Night met 80s & 90s party
  • 10/05/2024 Apero Fridays presents After work
  • 11/05/2024 Pasmoment clubkledij
  • 18/05/2024 Inschrijven - Gezellig samenzijn & Algemene Vergadering
  • 19/05/2024 Super Sunday presents Cava & Croquettes
  • 24/05/2024 Apero Fridays presents After work
  • 23/06/2024 Funday & Familiedag
  • 02/08/2024 - 11/08/2024 50ste Open Dubbel Tornooi
  • 05/08/2024 - 09/08/2024 Jeugdtornooi
  • 21/09/2024 Finales clubkampioenschap met BBQ en afterparty

Wil je graag deel uitmaken van onderstaande social media kanalen, druk dan op de volgende links.

Beste clubleden, prettige feestdagen gewenst in mei. Of je nu wilt ontspannen en genieten van het gebeuren op de club of liever actief bezig bent, wij hebben voor ieder wat wils in de maand mei. Mis deze kans niet en maak van je extra verlofdagen een onvergetelijke ervaring!

We hopen jullie snel te ontmoeten op de tennisbaan of in ons clubhuis.